Tisztázzuk: ma Magyarországon nem vehet fel hitelt az, akinek elmaradása van egy másik hitelügyletből adódóan, vagy elmaradását kevesebb, mint egy éve rendezte.

Ez: SZABÁLY.

De egy szabály mellett lehetnek - és többnyire vannak is - kivételek! Igaz, hogy csak kevesen, és szigorú feltételek mellett tudnak hozzájutni banki hitelhez akkor, ha a BAR listán szerepelnek, de nem teljesen reménytelen a helyzet.

Akkor hát igaz, ami a hirdetésekben van?

A bar lista valóban nem akadály?

Erre már nem lehet egyértelmű igen-nel válaszolni. A CreditHill nem is hirdeti ezt, hiszen az esetek nagy részében nem tudunk segíteni, ezért nem akarjuk érdeklődő ügyfeleinket megtéveszteni.

Hogy az újságokban

miért jelenik meg mégis napról-napra hasonló hirdetés?

Több oka is lehet. Van, aki egyszerűen nem ért a hitelezéshez, nincs tisztában azzal, hogy jelenleg milyen feltételek vannak érvényben. Ám többnyire ezek a hirdetések nem banki hitelt hirdetnek. Fogyasztói csoportok szervezésével foglakoznak, ami korántsem azonos a hitelközvetítéssel! Itt – a hirdetéssel, és sokszor a szóbeli tájékoztatással ellentétben – szó sincs hitelkihelyezésről! Nem pénzt, hanem vásárlási jogot lehet kapni. Erről részletesebben a www.nedoljonbe.hu oldalon olvashat.

A CreditHill hitelek közvetítésével foglakozik. A hazai nagy bankok többsége partnerünk, így

ha hozzánk fordul, egész biztos, hogy nem vásárlói jogot, hanem kölcsönt kap. Győzödjön meg róla Ön is!

Ui: Komlós János kabaré jelenetét, amelyben Lujza és Jenő beszélgetnek az akkori hírekről, erre a linkre kattintva meghallgathatja. Ön is meg fog lepődni azon, hogy mi minden aktuális még ma is! http://www.youtube.com/watch?v=BtA1oPyvsB8

Üdvözlettel: Juhászné Garics Erika hiteltanácsadó