Az elmúlt 30 napban 2476 ajánlatkérést dolgoztunk fel, összesen 10 531 millió Ft értékben.

Adósságrendező hitel

2008 októberéig alig volt olyan hiteligénylő, akit elutasítottak a bankok. Nem kellett bankba menni hitelért, észrevétlenül vált/válhatott adóssá bárki. Vásárolt egy TV-t – készpénzzel -, és a számla mellé kapott egy kártyát is, több százezer forintnyi kerettel. Sokan csak a szerződés aláírása után jöttek rá, hogy hitelt vettek fel. A kamat és más költségek tekintetében teljes volt a bizonytalanság, előre szinte senki nem tájékozódott. Ám minden hitelnek van egy kedvezőtlen jellemzője: vissza kell fizetni! Ha a szerződés szerinti törlesztő részletet nem tudja levonni a bank, akkor a késedelmi kamattal és egyéb büntetéssel már-már elviselhetetlen nagyságúra duzzad a kötelezettség. A könnyű hitelhez jutás ára lehet nagyon borsos is!

Persze egyenként nézve ezek általában kis összegű hitelek. Viszont ha egy családban nagy számban fordulnak elő, akkor törlesztésük jelentős összegre rúghat.

A CreditHill adósságrendező programja ezen segít: hitelek egy alacsony kamatú hitelbe olvasztását teszi lehetővé. Sok esetben tudjuk a törlesztési kötelezettséget akár 30-40%-kal is csökkenteni. Ezzel elkerülhetővé válik, hogy a bank felmondja a hitelt, és elindítsa a behajtás folyamatát.

Fontos azonban tudni, hogy az adósságrendező hitel nem tartalmaz szabadon felhasználható összeget! Az új hitel összege nem lehet több, mint a kiváltásra kerülő tartozás nagysága. Ezt a típusú hitelt tehát csak abban az esetben érdemes igényelni, ha a cél egy kedvezőtlen kamatozású, sok esetben rosszul fizetett, vagy felmondott hitel kiváltása!

Az adósságrendező hitel egy lehetőség a fennálló tartozások rendezésére. Ám nem csak ez az egy lehetőség létezik. Sokkal kedvezőbb kamattal lehet hitelkiváltást, illetve szabadon felhasználható hitelt igényelni!

Kérje hitelajánlatunkat!