Az elmúlt 30 napban 2101 ajánlatkérést dolgoztunk fel, összesen 1 000 100 010 580 millió Ft értékben.

Hitelkiváltás

Életünkben bármikor bekövetkezhet az, hogy hitelhez kell folyamodnunk.

  • A nagyobb összegű hiteleket többnyire hosszú, akár 20-25 éves futamidőre veszik fel az emberek. A hitel folyósítása után már kevesen szánnak időt arra, hogy rendszeresen átnézzék a piac kínálta lehetőségeket, és egyeztessék a saját szerződéseikkel. Pedig semmi garancia nincs arra, hogy - pl. 4-5 év elteltével - még mindig a legkedvezőbb kondíciókkal törleszti a hitelét! 
  • Előfordul, hogy csak kisebb összegre van szükség, így általában a saját bankjához sétál be mindenki, ahol órák, vagy napok alatt hozzájuthat a kért hitelhez. Aztán egy másik hitelhez szintén ugyanilyen egyszerűen, és gyorsan hozzá tud jutni. És a következőhöz is… Ezekben az esetekben a kényelem, és az egyszerűség a döntő. Ám lehet, hogy a sok kis törlesztés összesen már túl nagy terhet jelent a háztartásnak? 

Egy hitel felvételekor fontos szempont lehet az egyszerűség, a gyorsaság vagy a kényelem, de hosszú távon biztosan nem ezek a legfontosabbak! A törlesztő részlet nagysága minden más szempontot maga mögé utasít!

Nézze meg, Önnek lehet-e csökkenteni a havi törlesztését?

Lehetséges törlesztőrészlet:
Lehetséges megtakarítása:

Megéri váltani, vagy jobb maradni a régebben felvett hitelnél?

Ez minden esetben egyedi döntést igényel. A számok azonban tények! Ha Ön is változtatni szeretne, keressen meg bennünket!

Kérje hitelajánlatunkat!