Az elmúlt 30 napban 125 ajánlatkérést dolgoztunk fel, összesen millió Ft értékben.

Ingatlancélú hitelek

Lakásával vagy ingatlanjaival kapcsolatos elképzeléseit mind finanszírozhatja gondosan megválasztott hitelből, legyen szó új lakás vásárlásáról, vagy a régi felújításáról. Mielőtt végleg úgy dönt, hogy hitelt vesz fel, érdemes még egyszer áttekinteni, milyen típusú hitel felel meg legjobban az Ön elképzeléseinek, lehetőségeinek. Segítünk a tájékozódásban.

Az ingatlancélú hitelek típusai:

  1. Lakásvásárlási hitelek
  2. Lakásépítési hitelek
  3. Lakásbővítési hitelek
  4. Felújítási korszerűsítési hitelek

1. Lakásvásárlási hitelek

Az ember életében talán az egyik legfontosabb esemény, amikor megveszi álmai lakását/házát. Viszont az sem kevésbé elhanyagolható, hogy mikor és milyen forrásból jut hozzá. A mai hitelpiac egyik jellemző és preferált terméke a lakásvásárlási hitel. A legtöbb bank széles termékspalettával felfegyverkezve várja az ügyfeleket ezen termék kapcsán. Talán ezért ez az egyik legnehezebb választás egy laikus számára. A vásárlási hiteleknél nagyon fontos az önerő aránya, a felvételhez szükséges idő nagysága, az állami támogatások kihasználhatósága stb. A CreditHill felkészült tanácsadói partnercsapata segíti Önt a legjobb hitel kiválasztásában + a vásárlás egyéb ügyintézési folyamatait is végig menedzseli.

Kérje hitelajánlatunkat!

2. Lakásépítési hitel

Ha az álmai otthonát építéssel szeretné megvalósítani - és ehhez nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű önerő, akkor - bankhitelből is finanszírozhatja az építést. Az önerő nagysága dönti azt el, hogy elég-e fedezetként az épülő ingatlan, vagy további fedezetre van szükség. Tudni kell azonban, hogy minden építkezés engedélyköteles, épp ezért a finanszírozó bank meg fogja vizsgálni az építtető hitelképességén túl az építendő ingatlan paramétereit is. Ezt a típusú hitelt soha nem folyósítják egy összegben, hanem a készültséggel arányosan, szakaszokban. Ezért is nagyon fontos, hogy megfelelő szakértői segítséggel intézze hitelét.

Kérje hitelajánlatunkat!

3. Bővítési hitelek

Sok esetben nem egy másik lakás, családi ház vásárlása a cél, hanem a már meglévő ingatlan bővítése. Mivel az ingatlan nagysága is változik, ez is építési engedély köteles. Így a bank itt is vizsgálni fogja a tervdokumentáció helyességét, valamint az építtető hitelképességét. Fedezetként a bővítendő családi ház is megfelel, de egyes esetekben ettől eltérő igényt is ki lehet szolgálni. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a bővítésre is igényelhető támogatás, mellyel a törlesztés nagyságrenddel csökkenthető. A CreditHill munkatársai ezen a területen is felkészülten várják ügyfeleiket.

Kérje hitelajánlatunkat!

4. Felújítási- korszerűsítési hitel

Ebben az esetben fontos az is, hogy jelenleg – vagyis a munkálatok megkezdése előtt - milyen az ingatlan állapota, mennyi az értéke, és hogyan változik ez a felújítás befejeztével. A hitel összegének megállapításánál minden egyes részlet nagy jelentőséggel bír. Annak érdekében, hogy a tervezett felújítás teljes egészében elkészülhessen, a kezdéskor kell nagyon körültekintően eljárni. Szakértői segítség nélkül könnyen előfordulhat, hogy már a munkálatok megkezdése után derül ki a konkrét hitelösszeg, ami nem fedezi a teljes felújítást. A támogatások egy része korszerűsítésre is igényelhető. Sajnos - néhány esetben - az emberek nincsenek tisztában a lehetőségeikkel, ezért nem is tudják kihasználni azokat. A CreditHill tanácsadó partnerei ismerve a piaci helyzetet, szakszerű segítséget nyújtanak Önnek a választásban.

Kérje hitelajánlatunkat!