Az elmúlt 30 napban 2476 ajánlatkérést dolgoztunk fel, összesen 10 531 millió Ft értékben.

Ingatlancélú hitelek

Lakásával vagy ingatlanjaival kapcsolatos elképzeléseit mind finanszírozhatja gondosan megválasztott hitelből, legyen szó új lakás vásárlásáról, vagy a régi felújításáról. Mielőtt végleg úgy dönt, hogy hitelt vesz fel, érdemes még egyszer áttekinteni, milyen típusú hitel felel meg legjobban az Ön elképzeléseinek, lehetőségeinek. Segítünk a tájékozódásban.

Az ingatlancélú hitelek típusai:

  1. Lakásvásárlási hitelek
  2. Lakásépítési hitelek
  3. Lakásbővítési hitelek
  4. Felújítási korszerűsítési hitelek

1. Lakásvásárlási hitelek

Az ember életében talán az egyik legfontosabb esemény, amikor megveszi álmai lakását/házát. Viszont az sem kevésbé elhanyagolható, hogy mikor és milyen forrásból jut hozzá. A mai hitelpiac egyik jellemző és preferált terméke a lakásvásárlási hitel. A legtöbb bank széles termékspalettával felfegyverkezve várja az ügyfeleket ezen termék kapcsán. Talán ezért ez az egyik legnehezebb választás egy laikus számára. A vásárlási hiteleknél nagyon fontos az önerő aránya, a felvételhez szükséges idő nagysága, az állami támogatások kihasználhatósága stb. A CreditHill felkészült tanácsadói partnercsapata segíti Önt a legjobb hitel kiválasztásában + a vásárlás egyéb ügyintézési folyamatait is végig menedzseli.

Kérje hitelajánlatunkat!

2. Lakásépítési hitel

Ha az álmai otthonát építéssel szeretné megvalósítani - és ehhez nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű önerő, akkor - bankhitelből is finanszírozhatja az építést. Az önerő nagysága dönti azt el, hogy elég-e fedezetként az épülő ingatlan, vagy további fedezetre van szükség. Tudni kell azonban, hogy minden építkezés engedélyköteles, épp ezért a finanszírozó bank meg fogja vizsgálni az építtető hitelképességén túl az építendő ingatlan paramétereit is. Ezt a típusú hitelt soha nem folyósítják egy összegben, hanem a készültséggel arányosan, szakaszokban. Ezért is nagyon fontos, hogy megfelelő szakértői segítséggel intézze hitelét.

Kérje hitelajánlatunkat!

3. Bővítési hitelek

Sok esetben nem egy másik lakás, családi ház vásárlása a cél, hanem a már meglévő ingatlan bővítése. Mivel az ingatlan nagysága is változik, ez is építési engedély köteles. Így a bank itt is vizsgálni fogja a tervdokumentáció helyességét, valamint az építtető hitelképességét. Fedezetként a bővítendő családi ház is megfelel, de egyes esetekben ettől eltérő igényt is ki lehet szolgálni. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a bővítésre is igényelhető támogatás, mellyel a törlesztés nagyságrenddel csökkenthető. A CreditHill munkatársai ezen a területen is felkészülten várják ügyfeleiket.

Kérje hitelajánlatunkat!

4. Felújítási- korszerűsítési hitel

Ebben az esetben fontos az is, hogy jelenleg – vagyis a munkálatok megkezdése előtt - milyen az ingatlan állapota, mennyi az értéke, és hogyan változik ez a felújítás befejeztével. A hitel összegének megállapításánál minden egyes részlet nagy jelentőséggel bír. Annak érdekében, hogy a tervezett felújítás teljes egészében elkészülhessen, a kezdéskor kell nagyon körültekintően eljárni. Szakértői segítség nélkül könnyen előfordulhat, hogy már a munkálatok megkezdése után derül ki a konkrét hitelösszeg, ami nem fedezi a teljes felújítást. A támogatások egy része korszerűsítésre is igényelhető. Sajnos - néhány esetben - az emberek nincsenek tisztában a lehetőségeikkel, ezért nem is tudják kihasználni azokat. A CreditHill tanácsadó partnerei ismerve a piaci helyzetet, szakszerű segítséget nyújtanak Önnek a választásban.

Kérje hitelajánlatunkat!